Sirena 68

Sirena 68 ir saņēmusi CE kategoriju A, kas paredzēta kuģošanai atklātā okeānā, pateicoties izturīgajam, ar vakuumu apstrādātam GRP korpusam ar oglekļa hibrīda šķiedru. Tā var braukt ar ātrumu līdz 28 mezgliem ar papildu jaudu vai nodrošināt 1200 jūdu attālumu pie 10 mezgliem. . Un tomēr, skatoties no priekšklāja, uz lidošanas tiltu, uz aizmugures klāju un peldēšanas platformu, kur katrs ir aprīkots ar aicinošām telpām, kas ir gatavas sagaidīt draugus un ģimeni jaunā un aizraujošā pieredzē, visas šīs detaļas pazūd, atstājot jums mirkli. Dzīvo tajā.

Sirena 68 korpusa konstrukcijas mērķis bija piedāvāt efektivitāti ātrumos, sākot no liela attāluma kreisēšanas līdz plānošanai. Slidens korpuss ar minimālu piedēkļu pretestību sniedza diapazona numurus, kurus mēs meklējām, savukārt izvēles jaudas izvēle palielina augšējo galu.

Korpusa forma rada arī interjera apjomu, kas maina īpašnieku un viņu viesu pieredzi uz kuģa. Ikviens, kurš spers kāju uz šīs jahtas, atradīs vietu, kur pulcēties lielām grupām, piemēram, uz lidojošā tilta, pakaļgala klāja zonā vai salonā vai pat priekšklājā, kur gaisma un ēna, vēsmas un skati apvienojas, lai paceltu. pieredze piedāvā reālas perspektīvas izmaiņas.


LOA 21,40 m
Sija 5.9 m
Guests/cabins 6/3
Apkalpe 2 cilvēki
Made on
Tilda