Sirena 88

Ar raksturīgo profilu un izkārtojumu, kas rada laba laika noskaņu, daudzi izvēlas Sirena 88 uzskatīt par pārsteidzošu peldošas mākslas darbu. Taču ar 2000 jūras jūdžu diapazonu, sasniedzamo ātrumu 26 mezgli un vakuumu. Sirena 88 ir iestrādāta GRP konstrukcijā, kuras galvenajās vietās izmanto oglekļa hibrīda šķiedru. Sirena 88 nodrošina braucienu un sajūtu jūrā, kas ir jāpiedzīvo, lai tai noticētu. Skatiet, kā tas ir, atrodoties Sirena 88 priekšā.

Tā kā Sirena 88 ir piemērota, lai aizvestu savu īpašnieku un viesus uz jebkuru vietu, kur viņi vēlas doties. tālsatiksmes pārvietošanās kruīzs. Jahta ir izstrādāta dinamiskai stabilizācijai un jūras ejām, un tā ir paredzēta, lai maksimāli izmantotu savu kreisēšanas ātruma diapazonu 2000 jūras jūdžu attālumā.

Šī jahta kruīzu uztver nopietni, un tā ir gatava garākajām kājām, kādas var plānot tās īpašnieks un viesi, ar sociālajām telpām gan iekšpusē, gan ārpusē, kā arī privātām naktsmītnēm, kas ir aprīkotas atpūtai un personīgajam laikam. Tehniskie apsvērumi ir iekļuvuši šajā globālajā dizainā, kur īpašs tilts un inženiertehniskās telpas nodrošina apkalpei patiesas darba zonas, kas atšķiras no īpašnieka ballītes, vēl jo labāk, lai jahta darbotos nevainojami un viss būtu ērti un relaksēts.


LOA 26.81 m
Sija 7.1 m
Guests/cabins 10/5
Guests/cabins 8/4
Apkalpe 3 cilvēki
Made on
Tilda