Sirena 58

Sirena 58 ir izstrādāta tā, lai tā darbotos efektīvi plašā ātruma diapazonā ar pārvietošanās režīmu, kas nodrošina plašu diapazonu gariem kreisēšanas posmiem, kā arī plānošanas ātrumu, kas ļauj palielināt kreisēšanas ātrumu, lai optimizētu laiku. Ar salīdzinoši zemu degvielas patēriņu mēs ir radījuši korpusu, kas var vest tās īpašniekus garās pārejās, un stabilitāte un ērta gaita nozīmē, ka viņi izbaudīs braucienu.

Korpusa tilpums ir diezgan liels attiecībā uz viņas LOA, un tas ļauj izmantot pieejamo vietu, lai izveidotu atvērtāku izkārtojumu, nekā tas ir ierasts šāda izmēra laivai, ar redzamības līnijām un augstumu, kas atspoguļo daudz lielākas jahtas. Rezultāts ir tīru līniju un gaisīgu telpu kombinācija, kas palīdz koncentrēt prātu un atslābina ķermeni.

Ikviens, kurš uzkāps uz Sirena 58 klāja, vēlēsies izpētīt katru jahtas stūri un telpu, bet patiesi piedzīvojumu meklētāji atrodas uz lidošanas tilta, kur pārsteidzošie skati un ērtais izkārtojums padara to par iecienītu gan īpašnieku, gan apmeklētāju. Augšējais klājs piešķir jahtai atklātu vietu, padarot to par skaudīgu jebkurai jahtu ostai, taču, ņemot vērā viņas kreisēšanas iespējas, ir saprātīgi sagaidīt, ka īpašnieks regulāri aizvedīs viņu tālāk katrā reisā, nodrošinot pārsteidzošākus skatus visiem, kas atrodas uz klāja no šī lidojošā tilta.


LOA 18.58 m
Sija 5.36 m
Guests/cabins 6/3
Apkalpe 1 cilvēki
Made on
Tilda